top of page

Schoonheidssalon in Den Bosch

U kunt voor diverse behandelingen terecht in onze schoonheidssalon in Den Bosch. We zijn onder andere gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen, waarvoor we gebruik maken van de innovatieve producten en behandelplannen van het merk Cenzaa. Hun producten staan garant voor maximale huidverbetering met een Oosterse beleving. Bij binnenkomst in onze schoonheidssalon geniet u van een heerlijk thee-ritueel en een ontspannende geurreis. Dit maakt de behandelingen niet alleen huidverbeterend maar ook super ontspannend. De knusse inrichting en onze persoonlijke aanpak maakt dat mensen zich direct thuis voelen en geregeld terugkomen voor een fijne gezichtsbehandeling.

Schoonheidssalon in Den Bosch voor een mooie oogopslag

 

Wilt u naast die luxe gezichtsbehandeling in Den Bosch ook genieten van een prachtige oogopslag? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk diverse manieren van wenkbrauw- en wimperstyling. De wenkbrauwen bijvoorbeeld, kunnen we epileren en verven, en ook de wimpers kunnen we verven, liften en tevens voorzien van wimperextensions. Dit ziet er werkelijk prachtig uit, want het lijkt net alsof u mascara op heeft terwijl dat niet het geval is.

39.1.jpg

Pedicure behandeling in Den Bosch

 

Naast de gezichtsbehandelingen en wimper- en wenkbrauwstyling kunt u ook in onze schoonheidssalon in Den Bosch terecht voor een heerlijke pedicure, desgewenst in combinatie met het aanbrengen van gellak. In de basisbehandeling zit o.a. het desinfecteren van de voeten, het volledig verzorgen van de nagels, het verwijderen van eelt en een verzorgende voetcrème. Wilt u dit uitbreiden met het aanbrengen van gellak? Dat kan zeker in onze beauty salon in Den Bosch, maar u kunt ook enkel voor de gellak behandeling kiezen. Daar zit enkel de lak zelf, het desinfecteren van de voeten en een verzorgende voetcrème incl. korte voetmassage bij inbegrepen.

Wees welkom in onze salon

 

In onze schoonheidssalon in Den Bosch vinden we het heel belangrijk dat u zich thuis voelt en met een goed gevoel de deur weer uitloopt. Wij werken altijd op een hele persoonlijke en ontspannen manier, en creëren graan een omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Wij behandelen op effectieve wijze huidproblemen, maar u kunt bij ons natuurlijk ook gewoon een behandeling boeken, puur voor een moment van ontspanning. Want of u nu voor een schoonheidsbehandeling, een pedicure of onze wimper- en wenkbrauwstyling komt, we garanderen u dat u weer helemaal fris en ontspannen de deur uitloopt.

 

Wilt u een afspraak maken? Dan kan door te bellen naar +316 480 508 89. We verwelkomen u graag in onze mooie salon aan de Guldengaarde in Den Bosch.

bottom of page