top of page
DE WERELD VAN CENZAA
“Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat Huidverbetering, Cosmedische Huidtherapie en Wellness combineert.”
WHERE BEAUTY BEGINS

Hoe zorgt u voor structurele verbetering van beauty, health, mind en happiness? Die vraag heeft u zichzelf waarschijnlijk weleens gesteld. Een stralende, gezonde huid dat is wat u wilt!

Wij nemen u graag mee in de wereld van Cenzaa. Een wereld waar u het warme Cenzaa gevoel zult ervaren. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. Waar professionele huidexperts u kennis laten maken met het unieke Cenzaa belevingsprogramma, gericht op intensieve huidverbetering. Onze passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige cosmedische producten zit in ons hart. Net als bij vele trouwe Cenzaa fans. Kies voor een gezonde & stralende huid, niet alleen nu maar ook voor de toekomst!

Schuifbanner - overig4.jpg
Facial.jpg

CENZAA BEHANDELINGEN

Maximale huidverjonging

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Uw Cenzaa salon wil daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!

Tropisch palmblad
the-art-of-science-and-nature.png

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. Onze producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen.
Uiteraard is uw Cenzaa product niet op dieren getest!

OPTIMAAL RESULTAAT

Cenzaa helpt u graag met het bereiken van optimaal resultaat voor uw huid. Daarbij staat uw huid altijd centraal. Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij uw Cenzaa salon. Uw huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huidverbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.

Gebruik dagelijks de Cenzaa producten volgens het 6-stappenplan, zodat uw huid optimaal verzorgt wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer u naast de ‘buitenkant’ uw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zult u zien dat uw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

talisa.png
Stijlvol kapsel
tt.png

BEHANDELINGEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN HUIDCONDITIES

In uw leven heeft uw huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging en ontstaan er soms huidproblemen. Cenzaa biedt u behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd. In onderstaande tijdlijn vindt u een voorbeeld van hoe een lifetime aan behandelingen eruit kan zien. Voor u kan deze tijdlijn er heel anders uitzien. Ga voor advies en behandelingen op maat naar uw Cenzaa Huidexpert.

6 stappenplan cenzaa.jpg
UNIEK EN EENVOUDIG 6 STAPPENPLAN VOOR THUISVERZORGING:
in 6 stappen naar maximale huidverbetering!
Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? De basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen.
Uw Cenzaa Huidexpert begeleidt u graag naar uw gewenste resultaat.

PCN2® SYSTEM

Elk Cenzaa product heeft haar unieke werking met bewezen effecten. Daarnaast vindt Cenzaa het van belang om enkele hoogwaardige PCN2® samenstellingen in elk product toe te voegen voor het structureel verbeteren en beschermen van de huid. 

PCN2-Zwart.png

THE POWER OF CENZAA

“In ons instituut werken we alleen met de beste producten. Voor de ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende en cosmedische behandelingen werken we met het 100% Nederlandse merk cenzaa.”

100%

NEDERLANDS

Gevestigd op een prachtige hoeve in het Twentse Bornerbroek ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 unieke huidverbeterende verzorgingsproducten.

100%

HUIDEXPERT

In heel Nederland vindt u professionele huidexperts met vaak jarenlange ervaring, die u graag willen begeleiden om u de beste versie van uzelf te laten ervaren.

100% HUIDVERBETERING

Wat uw huidwens of huidprobleem ook is, de Cenzaa Huidexpert helpt u uw huid maximaal te verbeteren.

Thee set

WELKOMSTRITUEEL 

GEURREIS

Uw Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke Geurreis. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw mood en huidtype. Uw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat u meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt uw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.

HUIDANALYSE

EAST MEET WEST

Cenzaa behandelt de mens in haar totaliteit en combineert Westerse kennis over huidtypen en huidcondities en Oosterse kennis over traditionele geneeswijzen om stap voor stap te komen tot een gezonde en mooie huid. Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam.

Acne, Pigmentatie, Rosacea en Couperose zijn vaak huidaandoeningen met onderliggende oorzaken. Een goede huidanalyse, daar starten we dan ook elk bezoek aan de Cenzaa salon mee.

bottom of page