top of page

ONTHAREN

STRIPHARS/FILMHARS

In de salon wordt er gewerkt met een vloeibare, helder striphars (met strip) of filmhars (zonder strip) van het merk depilevè. Er is in de salon verschillende hars aanwezig voor de normale huid, gevoelige huid en bij allergieën.

 

Tijdens het harsen worden overtollige haren op het hele lichaam verwijdert. Bij de eerste behandeling kan je na het harsen nog steeds haartjes voelen, dit komt doordat je haren in verschillende groeifases zitten, na vaker een behandeling te hebben gedaan zal dit minder voorkomen. 

 

Harsen is een tijdelijke haarverwijdering. De haren zullen na gemiddeld 4-6 weken aangroeien, dit gebeurt altijd wel met een zacht (haar)punt in tegenstelling tot scheren zal je na het harsen nooit harde stoppels kunnen krijgen.

Bij allergieën voor hars kan de draad techniek te pas komen.

bovenlipharsen-394x320.jpg
GEHELE
GEZICHT
excl. wenkbrauwen
€ 15,- 
WENKBRAUWEN
€ 13,00 
BOVENLIP
€ 8,50 
KAAK / KIN / HALS
€ 12,50 

NA EEN HARS BEHANDELING

  • Vermijd tot 48 uur na een hars behandeling de zonnebank, een heet bad, sauna of andere warmte of hitte behandelingen.
     

  • Bij blootstelling tot de zon gebruik altijd een zonneproduct met een hoog beschermingsfactor.
     

  • Probeer na een behandeling niet over de geharste zone te wrijven of te krabben, dit kan de huid irriteren. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en voor jeuk zorgen. 
     

  • Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, gebruik dan regelmatig een peeling over de geharste huid. (Pas te beginnen na 24-48 uur na het harsen).

bottom of page