top of page

Gezichtsbehandeling in Den Bosch

 

Wilt u graag een gezichtsbehandeling in Den Bosch boeken die volledig aansluit bij uw huidtype en -problemen? Dan moet u absoluut bij Beauty by Talisa zijn. In onze schoonheidssalon in Den Bosch geven we gezichtsbehandelingen op maat, wat wil zeggen dat we ze volledig aanpassen aan uw huid en wat deze nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen, zoals rimpels, acne, couperose en pigmentvlekjes. Daarnaast behandelen we tevens wimpers en wenkbrauwen en geven we pedicures. U kunt dus niet alleen voor een gezichtsbehandeling in Den Bosch bij ons terecht, maar voor nog veel meer!

Cenzaa gezichtsbehandeling in Den Bosch

 

Voor al onze gezichtsbehandelingen werken we met de prachtige productlijnen van Cenzaa. Dit merk heeft zeer innovatieve gezichtsbehandelingen gecreëerd die naadloos aansluiten bij de verschillende huidtypes. Hun producten staan voor maximale huidverbetering met Oosterse beleving, wat wil zeggen dat u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en een ontspannende geurreis geniet. Daarna starten we met deze gezichtsbehandeling in Den Bosch, waarbij u zelf kunt kiezen hoe uitgebreid u deze wilt hebben.

 

We hebben zowel compacte behandelingen van zo’n 40 minuten als zeer uitgebreide van maar liefst 90 minuten lang. Daarbij zitten twee maskermomenten, waarbij u bij de eerste een hoofdhuid/oor massage ontvangt en bij de tweede een Hawaïaanse lomi lomi massage van de armen en decolleté. Het is een absolute weldaad om deze behandeling te mogen ontvangen, en het effect op uw huid zal nog lang zichtbaar zijn.

7yhgnijun.jpg

Alles voor een sprekende oogopslag

 

Naast een gezichtsbehandeling in Den Bosch kunt u ook bij ons terecht voor wenkbrauw- en wimperstyling. We kunnen de wenkbrauwen met touw epileren en verven in de gewenste kleur, en de wimpers tevens verven en indien gewenst voorzien van wimperextensions. Al deze behandelingen zijn goed voor een veel sprekendere oogopslag, waardoor u constant het gevoel heeft een lichte make-up te dragen, zonder dat dit het geval is. Uiteraard kunt u deze behandelingen combineren met een pedicure, manicure of gezichtsbehandeling in Den Bosch, zodat u tiptop verzorgd weer de deur uitloopt.

 

We verwelkomen u graag in onze beauty salon in Den Bosch voor een van onze heerlijke behandelingen. Deze zijn niet alleen verzorgend en (huid)- verbeterend, maar ook een heus moment van ontspanning. Onze salon is een gezellig ingerichte plek waarin we veel waarde hechten aan persoonlijk contact en een prettige sfeer. Zo loopt iedere klant met een goed gevoel en helemaal ontspannen weer naar buiten. Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar hoe we uw huidproblemen kunnen behandelen? Neem gerust even contact met ons op via +316 480 508 89, dan bespreken we de mogelijkheden.

bottom of page