top of page

HENNA BROWS

SHAPING/TWEEZE/TREADEN/WAXING/TINTING

In de Salon worden de HENNA BROWS gecreëerd door te shapen (het in model brengen) d.m.v. verschillende technieken waardoor je de vorm krijgt die bij u past (On-Point brows). In de behandelingen gebruiken we de technieken tweeze (pincet),  threaden (touw) of zachte wax, die alleen de haartjes hecht.  

Na het shapen worden de wenkbrauwen geverft met henna verf.

unnamed.jpg

HENNA BROWS


Bij het verven met henna kunnen de haartjes één tot een paar tinten donker gemaakt worden.

Er zijn verschillende kleuren, tijdens de behandeling wordt gekeken wat het beste bij u past. Door te kiezen voor henna worden niet alleen de haartjes geverfd maar wordt ook de huid voorzien van een afdruk. Zo worden lege plekjes opgevuld en een mooie vorm gemaakt van de wenkbrauw.

Bij henna verf wordt een professioneel merk gebruikt dyotics. Dyotics henna is gemaakt van indiase henna waar pigmenten aan toegevoegd zijn zodat de henna een mooie bruine tint geeft en lang op de huid houd.

Permanente wenkbrauwen make-up in uitvoe
PRIJSLIJST

HENNA BROWS

Henna Brow Treatment: 
- Reinigen van de wenkbrauwen 
- Zorgvuldig meten van de wenkbrauwen 
- Henna plaatsen 
- Shapen ( harsen, epileren, touw en knippen)

Henna Brow Treatment:

( Binnen 5 weken )

- Reinigen van de wenkbrauwen 

- Zorgvuldig meten van de wenkbrauwen 

- Henna plaatsen

- Shapen ( harsen, epileren, touw en knippen)

€ 26,00

€ 22,00

Hoe lang blijft henna verf zitten?

De henna verf houd 4-5 weken in de haartjes en laat een lichte tot donkere schaduw achter op de huid. De schaduw houd tot 2 weken, zo zou je praktisch geen make-up nodig hebben. 

Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hiervoor ontvangt u een nazorgformulier na uw behandeling.

Belangrijk! Kom altijd zonder make-up naar uw afspraak.

LET OP! Een allergie kan altijd ontstaan , gelukkig is dit heel zeldzaam, de behandeling is altijd uw eigen risico, aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn kunt u contact met de salon op nemen of raadpleeg uw huisarts.

bottom of page