top of page

WENKBRAUW STYLING

SHAPING/TWEEZE/TREADEN/WAXING/TINTING

In de Salon kunt u uw wenkbrauwen op verschillende manieren laten Shapen (het in model brengen) d.m.v. verschillende technieken waardoor je de vorm krijgt die bij u past (On-Point brows). In de behandelingen gebruiken we de technieken tweeze (pincet),  threaden (touw) of zachte wax, die alleen de haartjes hecht.  

Na het shapen kunt u er nog voor kiezen om de wenkbrauwen te verven met henna of gewone wenkbrauw verf (refectocil).

wenkbrauw Plukken

REFECTOCIL VERF


Het verven van de de wenkbrauwen wordt met een professioneel merk gedaan refectocil die een speciale lijn heeft voor de wenkbrauwen. De verf geeft een goede dekking op de haartjes en blijft wekenlang zichtbaar. Heeft u een gevoelige huid ook daar hebben we speciale verf voor. Na de juiste kleur en vorm voor u gekozen te hebben zien uw wenkbrauwen er weer perfect uit en hoeft u er verder niets meer aan te doen. 

PRIJSLIJST

Only Shaping:
- Reinigen van de wenkbrauwen

- Zorgvuldig meten van de wenkbrauwen

- Shapen (harsen, epileren, touw en knippen)

Exclusive Brow tint treatment: 

- Reinigen van de wenkbrauwen 
- Zorgvuldig meten van de wenkbrauwen

- Verven van de wenkbrauwen

- Shapen (harsen, epileren, touw en knippen)

 

€ 13,00

€ 19,00

 

Hoe lang blijft de verf zitten?

De verf houd 4-5 weken in de haartjes.

Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hiervoor ontvangt u een nazorgformulier na uw behandeling.

Belangrijk! Kom altijd zonder make-up naar uw afspraak.

LET OP! Een allergie kan altijd ontstaan , gelukkig is dit heel zeldzaam, de behandeling is altijd uw eigen risico, aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn kunt u contact met de salon op nemen of raadpleeg uw huisarts.

bottom of page