top of page

Beauty salon in Den Bosch

 

Bent u op zoek naar een professionele beauty salon in Den Bosch voor een luxe gezichtsbehandeling of wenkbrauw- en wimperstyling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn reeds sinds 2016 actief en hebben ons aanbod behandelingen in de tussentijd flink uitgebreid. Op het gebied van gezichtsbehandelingen richten wij ons voornamelijk op huidverbetering. Dit kan betrekking hebben op acne, maar ook op rimpeltjes, fijne lijntjes, couperose of hyperpigmentatie.

 

Elke huid is anders, en dus krijgt u in onze beauty salon in Den Bosch allereerst een huidanalyse. Wij kunnen u namelijk precies vertellen of uw huid vochtarm of -rijk is, in hoeverre deze al tekenen van veroudering vertoont en of deze goed doorbloedt is. Aan de hand van deze analyse brengen wij een advies uit met betrekking tot de gezichtsbehandelingen die we te bieden hebben. Bent u op zoek naar een gezichtsbehandeling in Den Bosch die precies aansluit bij uw wensen en uw huidtype? Dan kunnen wij u zeker helpen.

Cenzaa beauty salon in Den Bosch

 

Op het gebied van gezichtsbehandelingen werken wij als beauty salon in Den Bosch met de producten van het merk Cenzaa. Dit is een merk met werkelijk fantastische producten, die afgestemd zijn op maar liefst zes verschillende huidtypes. Zo kunnen wij u altijd een behandeling op maat bieden met maximaal effect. Door de krachtige werking van de diverse stappenplannen die ze bij Cenzaa hebben ontwikkeld kunnen we veel verschillende huidproblemen behandelen, met hele mooie resultaten. Zo hanteren we een speciale aanpak voor de gevoelige of gestreste huid, de vochtarme huid en een gecombineerde of meer vette huid. Ook hebben we speciale behandelingen voor de doorgaans wat ruwere en dikkere mannenhuid.  

pexels-engin-akyurt-3065209.jpg

Overig aanbod behandelingen

 

Naast de gezichtsbehandelingen kunt u ook in onze schoonheidssalon in Den Bosch terecht voor een pedicure, manicure en wenkbrauw- en wimperstyling. We kunnen de wimpers en wenkbrauwen bijvoorbeeld verven, maar ook ontharen (met touw) en wimperextensions zetten.

 

In onze beauty salon in Den Bosch werken we op een hele persoonlijke manier, en hechten we veel waarde aan gezelligheid en een fijne sfeer. We willen dat al onze klanten zich helemaal thuis voelen en de behandeling tevens zien als een moment van ontspanning. Bent u benieuwd naar hoe we uw huidproblemen kunnen verhelpen of heeft u interesse in een andere behandeling? Neem dan even contact met ons op via +316 480 508 89, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden en plannen we indien gewenst direct een eerste afspraak in.

bottom of page