top of page

VOLUME LASH LIFT

(LVL)

Wimperlifting is een behandeling met de natuurlijke wimperhaartjes.

De lifting wordt gezien als een alternatief van de wimperkrultang.
De natuurlijk wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van een scherpe krul, kunnen gratis geverfd worden en krijgen een keratine serum tijdens de behandeling. Voor het extra verzorgen en versterken van de natuurlijke wimpers. Zo Creëer je een mooi  natuurlijk gekruld effect. 

Zo creëer je een mooi natuurlijk gekruld effect.


De behandeling blijft 6-8 weken zichtbaar en duurt 45 min/1 uur. Na de behandeling zou je alles met de wimper kunnen doen ze zouden nat gemaakt kunnen worden, gereinigd worden met olie, mascara worden aangebracht enz. en de krul zal gewoon zichtbaar blijven.

Voordelen:

  • Mooi gekrulde wimpers

  • Klanten die om andere redenen geen wimperextensions willen maar wel vollere en gekrulde wimpers zonder gebruik van mascara. Uiteraard is mascara wel mogelijk na de behandeling.

  • Houdbaarheid  6 tot 8 weken

  • Natuurlijke uitstraling

  • Geen verzorging nodig

Een lash lift is niet voor iedereen geschikt. ​

Contra indicaties:

  • Alopecia (haaraandoening)

  • Chemotherapie

  • Ooginfecties, ontstoken ogen

  • Allergieën voor kappersproducten

IMG_1340.jpg

Volume lash lift

WIMPERLIFTING
PRIJSLIJST

LASH VOLUME LIFT

Lash Volum Lift (LVL)
incl Verven/Keratine: 

€ 55,-

Hoe lang is de lash lift zichtbaar?

De lash lift blijft 6-8 weken zichtbaar. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 6-8 weken, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie gekrulde wimper te behouden, adviseren wij om rond de 6de week een nieuwe behandeling in te plannen.

Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hiervoor ontvangt u een nazorgformulier na uw behandeling.

Belangrijk! Kom altijd zonder make-up naar uw afspraak.
Heb je wel make-up op dan is er geen garantie voor de hechting van de extensions.

LET OP! Een allergie kan altijd ontstaan , gelukkig is dit heel zeldzaam, de behandeling is altijd uw eigen risico, aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn kunt u contact met de salon op nemen of raadpleeg uw huisarts.

bottom of page